Виставка картин Владислава Шерешевського в «Зеленій канапі»

Львів не даремно називають культурною столицею України, адже саме тут проходить безліч різноманітних заходів, пов’язаних з усіма можливими видами мистецтва. І якщо ви любите картини, цікавитеся сучасними художниками, то, приїхавши до нас в «На добу», вам варто сходити на цікаву виставку сучасного художника Владислава Шерешевського.

Художник отримав велике схвалення і повагу від українських колег, а також від творців з-за кордону, завдяки своїм оригінальним ідеям і нестандартному стилю, автор змушує на багато чого дивитися абсолютно під іншим кутом.
Владислав став популярним завдяки своїм епатажним саркастично іронічним портретам, що розкриває відомих персон з тих сторін, про які ми, часом, навіть не замислюємося. Владислав Шерешевський малює всіх, починаючи від Тараса Шевченка і закінчуючи Ангелою Меркель. Серед його робіт можна знайти і Гоголя, і Януковича. А ще, він створює дуже цікаві та оригінальні алюзії на відомі картини. Такі, як «Козаки пишуть листа турецькому султану» або «Маха» Веласкеса.

Але Владислав Шерешевський є не тільки портретистом. Також він займається живописом, який може зрівнятися хіба що з кращими зразками постімпресіонізму. Владислав сам говорив в інтерв’ю про те, що він завжди хотів уражати людей не провокаціоннними сюжетами, а саме сильним живописом. І це йому вдається. Ви зможете переконатися в цьому самі, якщо прийдете в галерею «Зелена канапа» за адресою вулиця Вірменська 7. На виставку можна пройти абсолютно безкоштовно, тому ви, не витративши ні копійки, зможете побачити дуже цікаві роботи.
Ця виставка присвячена різним реальним пейзажам і існуючим локаціям, які надихнули художника на написання цих полотен. Незважаючи на те, що художник писав картини восени, коли природа поступово починає засинати, він все одно зміг наповнити свої картини справжнім калейдоскопом квітів і емоцій.

До речі, Владислав Шерешевський є експериментатором, оскільки він працює з досить новою для сучасного художника акриловою фарбою. З її допомогою він створює картини, в яких, якщо придивитися, немає нічого зайвого. Вони наповнені силою і неймовірною енергією кольорів і відтінків. Полотна настільки гарні тому, що вони є для художника можливістю розкрити свою душу, показати своє ставлення до життя, виплеснути роздуми.
А ще, на виставці буде одна робота, яка сподобається любителям тонкого гумору – це іронічний портрет однієї відомої персони. І якщо вам цікаво хто це – не полінуйтеся, зайдіть на виставку і насолодитеся сучасним мистецтвом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *