Грандіозний OCEANARIUM LVIV вже відкрито!

Львівський океанаріум чекає відвідувачів на проспекті Шевченка, 8. Будівлю колишнього кінотеатру “Київ” повністю переобладнали, і тепер тут музей живої природи з десятками різних акваріумів. Вас чекає захоплююча та освітня подорож у світ риб. Ви дізнаєтеся, як морські мешканці ведуть себе в звичному для них середовищі.

Морських жителів звезли сюди з різних куточків світу: акули, скати, риби-собаки, риби-клоуни. Такого ви ще не бачили! Великі лабіринти акваріумів з різнокольоровими рибами, черепахами, химерними коралами. Справжні підводні ліси з їх малими і великими мешканцями. А також 3D шоу на величезному панно.
Відвідувачі зможуть потрапити в тунель під водою і відчути себе безпосередніми учасниками подій морського життя, які розгортаються прямо над головою.

Ціни на квитки:
● дорослий – 250 грн,
● студентський / підлітковий – 200 грн,
● дитячий (від 3 до 13 років) – 150 грн.

Океанаріум працює і у вихідні, і в будні. Тому у вас є чудова нагода знайти час і відвідати прекрасне і завжди цікаве європейське місто. В якому ніколи не буває нудно. Ласкаво просимо до Львова.
Зупинитися запрошує затишний апарт-готель “На добу”. Всього п’ять номерів, кухня для гостей, привітний персонал і по-домашньому тепла атмосфера. Ми завжди раді вам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *